LUNCH - DINER

Lunch @ The Table


Menu
Vanaf 18 juni tot 28 juni 2024

Groenlandse Heilbot 
  Groene Asperge / Bouchot mossel / Botermelk

********

Kalf 
Girolle /  Knolselder / Miso

********

Passievrucht

Framboos / Verveine / Chocolade

2 gangen : 45€ ( Voorgerecht en Hoofdgerecht)

3 gangen: €50 (Voorgerecht, Hoofdgerecht en Dessert)
All-in formule: €68 per persoon (3 gangen, water, 2 glazen wijn voor bij het voorgerecht en het hoofdgerecht, koffie of thee)

kaas i.p.v. dessert €10 , Kaasbordje Extra €16 ( Kazen van bij "Schockaert" in Mechelen)

Per glas witte wijn: €9
Per glas rode wijn: €10

Heeft u allergieën of bent u vegetarisch?
U kan dat zeker bij de reservatie 24u voordien aan ons meedelen en wij zorgen voor een mooi aangepast menu.

Omdat we u graag rustig laten genieten, nemen we de bestelling van het menu ten laatste op om 13.00 uur.