LUNCH - DINER


Signature The Table

Het menu wordt om de 5 tot 6 weken veranderd.
Hierbij gaat Joachim opzoek naar de producten van het moment. Gepassioneerd en met veel precisie brengt hij een geraffineerd menu vol met smaken.

Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons menu van 5 of 6 gangen.

MENU
van 16 Juni t.e.m 20 Juli 2024

Riddervis
Komkommer / Meloen / Dashi
••

Noordzeevis
Koolrabi / Daslook kappertjes / Karnemelk

••

Kalfszwezerik van bij Jos Theys*
Girolle / Groene Asperge / Mierikswortel

••

Wilde Tarbot **

Broccolino / Bouchot Mossel / Yuzu Kosho

••

Secreto Iberico

Knolselder / Lent ui / Miso

••

Abrikoos

      Citroen tijm / Duindoornbes / Pistache

Kaasbordje met Kazen van bij "Schockaert" in Mechelen 16,-

(Kaasbordje i.p.v. Dessert 10,- supplement)

4-gangen € 70
5-gang* € 85

6-gangen** € 98

                  

Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons menu van 5 of 6 gangen. Onze menu's serveren we voor het volledige gezelschap van de tafel.

Wijnarrangement:
(de aangepaste wijnen worden per glas per gerecht geschonken en geserveerd t.e.m. het hoofdgerecht)
Aangepaste wijnen: € 30 - *€ 37 - **€ 45
"Bob-Formule": € 20 - *€ 27 - **€ 35

Per glas witte wijn: € 9

Per glas rode wijn: € 10

     Per glas dessert wijn: € 10-€ 14

Allergieën, zwangerschap of speciale eetgewoontes, vragen wij 24 uur op voorhand door te geven.

Zo niet, dienen wij hiervoor een supplement van € 10 per aanpassing aan te rekenen.