LUNCH - DINER
Signature The Table
Het menu wordt om de 5 tot 6 weken veranderd.
Hierbij gaat Joachim opzoek naar de producten van het moment. Gepassioneerd en met veel precisie brengt hij een geraffineerd menu vol met smaken.
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons menu van 5 of 6 gangen.
MENU
van 13 Augustus t.e.m 14 September 2024
Zeebaars
Watermeloen / Mierikswortel / Zoutmelde
••
Mossel
Gerookte Paling / Oerradijs / Sudachi
••
Noorse Langoustines*
Bèarnaise XO / Artisjok / Ravioli
••
Noordzee Zeetong **
Sepia / Bouillabaisse / Peultjes
••
Holstein Rund
Warmoes / Kers / Tartelette
••
Leopold Druif
Viooltje / Joghurt / Amandel
Kaasbordje met Kazen van bij "Schockaert" in Mechelen 16,-
(Kaasbordje i.p.v. Dessert 10,- supplement)
4-gangen € 70
5-gang* € 85
6-gangen** € 98
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons menu van 5 of 6 gangen. Onze menu's serveren we voor het volledige gezelschap van de tafel.
Wijnarrangement:
(de aangepaste wijnen worden per glas per gerecht geschonken en geserveerd t.e.m. het hoofdgerecht)
Aangepaste wijnen: € 30 - *€ 37 - **€ 45
"Bob-Formule": € 20 - *€ 27 - **€ 35
Per glas witte wijn: € 9
Per glas rode wijn: € 10
Per glas dessert wijn: € 10-€ 14
Allergieën, zwangerschap of speciale eetgewoontes, vragen wij 24 uur op voorhand door te geven.
Zo niet, dienen wij hiervoor een supplement van € 10 per aanpassing aan te rekenen.