LUNCH - DINER


Signature The Table

Het menu wordt om de 5 tot 6 weken veranderd.
Hierbij gaat Joachim opzoek naar de producten van het moment. Gepassioneerd en met veel precisie brengt hij een geraffineerd menu vol met smaken.

Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons menu van 5 of 6 gangen.

MENU
van 9 April t.e.m 17 Mei 2025

Wilde Zeebaars* / Sake-Bergamot R.B. Caviar 

Schelpjes / Daslook - Jonge Bloemkool

Rouget / Duindoorn - Punt Paprika

Kreeft** / Buikspek - Erwten

Kalf uit Corrèze / Asperge - Den

Aardbei / Cheesecake - Hibiscus

Kaasbordje met Kazen van bij "Schockaert" in Mechelen 16,-

(Kaasbordje i.p.v. Dessert 10,- supplement)

4-gangen € 75
5-gang* € 85

6-gangen** € 99

            Onze menu's serveren we voor het volledige gezelschap van de tafel. 

Bij wijziging van het menu rekenen wij een supplement aan van 10€.

Wijnarrangement:
(de aangepaste wijnen en dranken worden per glas per gerecht geschonken en geserveerd t.e.m. het hoofdgerecht)
Aangepaste wijnen: € 30 - *€ 37 - **€ 45
"Bob-Formule": € 20 - *€ 27 - **€ 35

          Niet- Alcoholische begeleiding : € 28- *€35- **€43

Per glas witte wijn: € 9

Per glas rode wijn: € 10

     Per glas dessert wijn: € 10-€ 14

Allergieën, zwangerschap of speciale eetgewoontes, vragen wij 24 uur op voorhand door te geven. Zo niet, dienen wij hiervoor een supplement van € 10 per aanpassing aan te rekenen.

De samenstelling van gerechten kan wijzigen!