LUNCH - DINER


Signature The Table

Het menu wordt om de 5 tot 6 weken veranderd.
Hierbij gaat Joachim opzoek naar de producten van het moment. Gepassioneerd en met veel precisie brengt hij een geraffineerd menu vol met smaken.

Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons menu van 5 of 6 gangen.

MENU
van 13 Augustus t.e.m 14 September 2024

Zeebaars
Watermeloen / Mierikswortel / Zoutmelde
••

 Mossel
Gerookte Paling / Oerradijs / Sudachi

••

Noorse Langoustines*
Bèarnaise XO / Artisjok / Ravioli

••

Noordzee Zeetong **

Sepia / Bouillabaisse / Peultjes

••

Holstein Rund

Warmoes / Kers / Tartelette

••

Leopold Druif

      Viooltje / Joghurt / Amandel

Kaasbordje met Kazen van bij "Schockaert" in Mechelen 16,-

(Kaasbordje i.p.v. Dessert 10,- supplement)

4-gangen € 70
5-gang* € 85

6-gangen** € 98

                  

Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons menu van 5 of 6 gangen. Onze menu's serveren we voor het volledige gezelschap van de tafel.

Wijnarrangement:
(de aangepaste wijnen worden per glas per gerecht geschonken en geserveerd t.e.m. het hoofdgerecht)
Aangepaste wijnen: € 30 - *€ 37 - **€ 45
"Bob-Formule": € 20 - *€ 27 - **€ 35

Per glas witte wijn: € 9

Per glas rode wijn: € 10

     Per glas dessert wijn: € 10-€ 14

Allergieën, zwangerschap of speciale eetgewoontes, vragen wij 24 uur op voorhand door te geven.

Zo niet, dienen wij hiervoor een supplement van € 10 per aanpassing aan te rekenen.