LUNCH - DINER - WIJNKAART
Diner @ The Table
Het menu wordt om de 5 tot 6 weken veranderd. Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons menu van 5 of 6 gangen.
Hierbij gaat Joachim opzoek naar de producten van het moment. Gepassioneerd en met veel precisie brengt hij een geraffineerd menu vol met smaken.
MENU
van 27 september t.e.m 4 november 2023
Carabineros
Avocado / Courgette / Pomelo
•••
Kabeljauw
Prei / Bottarga / Koolrabi
•••
Kalfzwezerik*
Pastinaak / Brioche / Mirabel
•••
Coquilles uit Dieppe**
Duindoornbes / Shiso / gefermenteerde Schorseneer
•••
Roodpootpatrijs
Biet / Bloedworst / Cevenne ui
•••
Ananas
Kokos / Kumquat / Mango
Kaasbordje met Kazen van bij kaaswinkel "Schockaert" in Mechelen 16,-
(Kaasbordje i.p.v. Dessert 10,- supplement)
4-gangen €68
5-gangen* €84
6-gangen** €98
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons menu van 5 of 6 gangen. Onze menu's serveren we voor het volledige gezelschap van de tafel.
Wijnarrangement:
(de aangepaste wijnen worden per glas per gerecht geschonken en geserveerd t.e.m. het hoofdgerecht)
Aangepaste wijnen: € 30 - *€ 37 - **€ 45
"Bob-Formule": € 20 - *€ 27 - **€ 35
Per glas witte wijn: € 9
Per glas rode wijn: € 10
Per glas dessert wijn: € 10
Heeft u allergieën of bent u vegetarisch?
U kan dat zeker bij de reservatie 24u voordien aan ons meedelen en wij zorgen voor een mooi aangepast menu.