LUNCH - DINER


Signature The Table

Het menu wordt om de 5 tot 6 weken veranderd.
Hierbij gaat Joachim opzoek naar de producten van het moment. Gepassioneerd en met veel precisie brengt hij een geraffineerd menu vol met smaken.

MENU
van 11 April t.e.m 16 Mei 2024

Gerookte Paling
Mossel / Biet / karnemelk- dille
••

Noordzeevis
Daslook / Tuinboon / Vin jaune

••

Zeebarbeel*
Groene Asperge / Sam Yang / Aardpeer-Ponzu

••

Langoustine**

Monniksbaard / Chawanmushi / XO

••

Lam

Panis / Zwarte Look / Asperge

••

                                                       Aardbei

Rabarber / Lava / Shiso

Kaasbordje met Kazen van bij "Schockaert" in Mechelen 16,-

(Kaasbordje i.p.v. Dessert 10,- supplement)

4-gangen € 70
5-gangen* € 85

                                                 6-gangen** € 98

                  

Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons menu van 5 of 6 gangen. Onze menu's serveren we voor het volledige gezelschap van de tafel.

Wijnarrangement:
(de aangepaste wijnen worden per glas per gerecht geschonken en geserveerd t.e.m. het hoofdgerecht)

Niet alcoholische Formule: € 24 - *€30 - **€ 36 
Aangepaste wijnen: € 30 - *€ 37 - **€ 45
"Bob-Formule": € 20 - *€ 27 - **€ 35

                                            Per glas witte wijn: € 9
                                            Per glas rode wijn: € 10

     Per glas dessert wijn: € 10

Allergieën, zwangerschap of speciale eetgewoontes, vragen wij 24 uur op voorhand door te geven.

Zo niet, dienen wij hiervoor een supplement van € 10 per aanpassing aan te rekenen.