LUNCH - DINER - WIJNKAART


Diner @ The Table

Het menu wordt om de 5 tot 6 weken veranderd. Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons menu van 5 of 6 gangen.

Hierbij gaat Joachim opzoek naar de producten van het moment. Gepassioneerd en met veel precisie brengt hij een geraffineerd menu vol met smaken.


MENU
van 24 februari t.e.m 1 april 2023

Zeebaars
Zuring / Scheermesjes / Artisjok
•••

Asperges
Brioche / Skrei / Shio-ponzu

•••

Rouget*
Puntarelle / Rabarber / Tuinkruiden

•••

Kalfszwezerik**
Morilles / Boerenkool / Nashi

•••

Canette uit Dombes
Zandwortel / Aubergine / Granaatappel

•••

Chocolade
Waterkers / Citroenmelisse / Granny Smith



Kaasbordje met Kazen van bij kaaswinkel "Schockaert" in Mechelen 16,-
(Kaasbordje i.p.v. Dessert 10,- supplement)

4-gangen €68
5-gangen* €84

6-gangen** €98

Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons menu van 5 of 6 gangen. Onze menu's serveren we voor het volledige gezelschap van de tafel.

Wijnarrangement:
(de aangepaste wijnen worden per glas per gerecht geschonken en geserveerd t.e.m. het hoofdgerecht)


Aangepaste wijnen: € 30 - *€ 37 - **€ 45
"Bob-Formule": € 20 - *€ 27 - **€ 35

Per glas witte wijn: € 9
Per glas rode wijn: € 10

Per glas dessert wijn: € 10

Heeft u allergieën of bent u vegetarisch?
U kan dat zeker bij de reservatie 24u voordien aan ons meedelen en wij zorgen voor een mooi aangepast menu.

<p>Menu</p>