LUNCH - DINER - WIJNKAART
Diner @ The Table
Het menu wordt om de 5 tot 6 weken veranderd. Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons menu van 5 of 6 gangen.
Hierbij gaat Joachim opzoek naar de producten van het moment. Gepassioneerd en met veel precisie brengt hij een geraffineerd menu vol met smaken.
MENU
van 24 februari t.e.m 1 april 2023
Zeebaars
Zuring / Scheermesjes / Artisjok
•••
Asperges
Brioche / Skrei / Shio-ponzu
•••
Rouget*
Puntarelle / Rabarber / Tuinkruiden
•••
Kalfszwezerik**
Morilles / Boerenkool / Nashi
•••
Canette uit Dombes
Zandwortel / Aubergine / Granaatappel
•••
Chocolade
Waterkers / Citroenmelisse / Granny Smith
Kaasbordje met Kazen van bij kaaswinkel "Schockaert" in Mechelen 16,-
(Kaasbordje i.p.v. Dessert 10,- supplement)
4-gangen €68
5-gangen* €84
6-gangen** €98
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons menu van 5 of 6 gangen. Onze menu's serveren we voor het volledige gezelschap van de tafel.
Wijnarrangement:
(de aangepaste wijnen worden per glas per gerecht geschonken en geserveerd t.e.m. het hoofdgerecht)
Aangepaste wijnen: € 30 - *€ 37 - **€ 45
"Bob-Formule": € 20 - *€ 27 - **€ 35
Per glas witte wijn: € 9
Per glas rode wijn: € 10
Per glas dessert wijn: € 10
Heeft u allergieën of bent u vegetarisch?
U kan dat zeker bij de reservatie 24u voordien aan ons meedelen en wij zorgen voor een mooi aangepast menu.