LUNCH - DINER


Signature The Table

Het menu wordt om de 5 tot 6 weken veranderd.
Hierbij gaat Joachim opzoek naar de producten van het moment. Gepassioneerd en met veel precisie brengt hij een geraffineerd menu vol met smaken.

Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons menu van 5 of 6 gangen.

MENU
van 10 Januari t.e.m 22 Februari 2025

Wilde Zeebaars
Groene Radijs / Appel / Zuring
••

 Knorhaai
Bloemkool / Dashi-Sudachi / Cashew

••

Grietbot*
Flan v. Mossel / Butternut / Monniksbaard

••

Coquilles uit Dieppe **

Gele biet / Knolselder  / Tonburi

••

Duif op Karkas

Peterseliewortel  / Miso-Umeboshi / Madeira

••

Ananas

       Kokos /  Yuzu / Vanille Tahiti

Kaasbordje met Kazen van bij "Schockaert" in Mechelen 16,-

(Kaasbordje i.p.v. Dessert 10,- supplement)

4-gangen € 75
5-gang* € 85

6-gangen** € 99

                  

Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons menu van 5 of 6 gangen. Onze menu's serveren we voor het volledige gezelschap van de tafel. 

Bij wijziging van het menu rekenen wij een supplement aan van 10€.

Wijnarrangement:
(de aangepaste wijnen worden per glas per gerecht geschonken en geserveerd t.e.m. het hoofdgerecht)
Aangepaste wijnen: € 30 - *€ 37 - **€ 45
"Bob-Formule": € 20 - *€ 27 - **€ 35

          Niet- Alcoholische begeleiding : € 28- *€35- **€43

Per glas witte wijn: € 9

Per glas rode wijn: € 10

     Per glas dessert wijn: € 10-€ 14

Allergieën, zwangerschap of speciale eetgewoontes, vragen wij 24 uur op voorhand door te geven.

Zo niet, dienen wij hiervoor een supplement van € 10 per aanpassing aan te rekenen.