LUNCH - DINER
Signature The Table
Het menu wordt om de 5 tot 6 weken veranderd.
Hierbij gaat Joachim opzoek naar de producten van het moment. Gepassioneerd en met veel precisie brengt hij een geraffineerd menu vol met smaken.
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons menu van 5 of 6 gangen.
MENU
van 10 Januari t.e.m 22 Februari 2025
Wilde Zeebaars
Groene Radijs / Appel / Zuring
••
Knorhaai
Bloemkool / Dashi-Sudachi / Cashew
••
Grietbot*
Flan v. Mossel / Butternut / Monniksbaard
••
Coquilles uit Dieppe **
Gele biet / Knolselder / Tonburi
••
Duif op Karkas
Peterseliewortel / Miso-Umeboshi / Madeira
••
Ananas
Kokos / Yuzu / Vanille Tahiti
Kaasbordje met Kazen van bij "Schockaert" in Mechelen 16,-
(Kaasbordje i.p.v. Dessert 10,- supplement)
4-gangen € 75
5-gang* € 85
6-gangen** € 99
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons menu van 5 of 6 gangen. Onze menu's serveren we voor het volledige gezelschap van de tafel.
Bij wijziging van het menu rekenen wij een supplement aan van 10€.
Wijnarrangement:
(de aangepaste wijnen worden per glas per gerecht geschonken en geserveerd t.e.m. het hoofdgerecht)
Aangepaste wijnen: € 30 - *€ 37 - **€ 45
"Bob-Formule": € 20 - *€ 27 - **€ 35
Niet- Alcoholische begeleiding : € 28- *€35- **€43
Per glas witte wijn: € 9
Per glas rode wijn: € 10
Per glas dessert wijn: € 10-€ 14
Allergieën, zwangerschap of speciale eetgewoontes, vragen wij 24 uur op voorhand door te geven.
Zo niet, dienen wij hiervoor een supplement van € 10 per aanpassing aan te rekenen.