The Table@home
Take Away menu @ The Table ZATERDAG 23/01 en ZONDAG 24/01
Afhaal zaterdag van 16u00-17u30 en zondag 11u00 tot 12u30
(reserveren kan via e-mail of telefoon)
Teriyaki van Holsteinrund
Huisgemaakte Focaccia / Miso-Vijgen Chutney / Truffel
Wijntip: Achuma PX Pedro Ximénez 2017,Chili
********
Skrei* (4.gang)
Zoetzure Aubergine/ Boerenkool / Beurre blanc van Yuzu
Wijntip: Salomon Wieder,Grüner Veltliner,2019, Oostenrijk
********
Parelhoen
Risotto v. Bospaddestoelen / Biet / Jus van Dragon
Wijntip: Oliver Zeter,Spätburgunder,Pfalz 2016
OF
Pladijs à l'Ostendaise
Witloof / Krieltjes / Noordzeegarnalen
********
Kokos
Witte Chocolade / Passievrucht / Vanille roomijs
Wijntip: Symphonie d'automne, Dom. Garras, Côtes de Gascogne, 2019
(Brood, Boter en zoetigheden inbegrepen)
Extra: Kaasbordje - 10,- Euro
3 gangen menu ,-42 Euro p.p.
4 gangen menu ,-52 Euro * p.p.
Wijnen:
Huischampagne De lavenne et Fils Grand Cru, 38,- euro
1ste witte wijn ,-16,- euro
2de witte wijn ,-18,- euro
Rode wijn ,-23,- euro
Zoete wijn ,-21,- euro
( of neem een kijkje in onze Wijnboetiek tijdens de afhaal)