The Table@home

Take Away menu @ The Table ZATERDAG 23/01 en ZONDAG 24/01

Afhaal zaterdag van 16u00-17u30 en zondag 11u00 tot 12u30 

(reserveren kan via e-mail of telefoon)


Teriyaki van Holsteinrund

Huisgemaakte Focaccia / Miso-Vijgen Chutney / Truffel

Wijntip: Achuma PX Pedro Ximénez 2017,Chili

********

Skrei* (4.gang)

Zoetzure Aubergine/ Boerenkool / Beurre blanc van Yuzu

Wijntip: Salomon Wieder,Grüner Veltliner,2019, Oostenrijk

********

Parelhoen

Risotto v. Bospaddestoelen / Biet / Jus van Dragon

Wijntip: Oliver Zeter,Spätburgunder,Pfalz 2016

OF

Pladijs à l'Ostendaise

Witloof / Krieltjes / Noordzeegarnalen

********

Kokos

Witte Chocolade / Passievrucht / Vanille roomijs

Wijntip: Symphonie d'automne, Dom. Garras, Côtes de Gascogne, 2019

(Brood, Boter en zoetigheden inbegrepen)


Extra: Kaasbordje - 10,- Euro

3 gangen menu ,-42 Euro p.p.

4 gangen menu ,-52 Euro * p.p.

Wijnen:

Huischampagne De lavenne et Fils Grand Cru, 38,- euro

1ste witte wijn ,-16,- euro

2de witte wijn ,-18,- euro

Rode wijn ,-23,- euro

Zoete wijn ,-21,- euro

( of neem een kijkje in onze Wijnboetiek tijdens de afhaal)

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x