Lunch @ The Table

Menu van 22 Juni tot 2 Juli 2021

Rode Poon

Erwten / Artisjok / Verjus

Kwartel

Wortel / Girolles / Zomer Truffel

Perzik

Citroen Verveine / Vlierbloesem / Florentine


2 gangen: €39 (Voorgerecht en Hoofdgerecht)

3 gangen: €45 (Voorgerecht, Hoofdgerecht en Dessert)

All-in formule: €64 per persoon (3 gangen, water, 2 glazen wijn voor bij het voorgerecht en het hoofdgerecht, koffie of thee)

kaas ipv dessert €9 , Kaasbordje Extra €15 ( Kazen van bij "Schockaert" in Mechelen)

Per glas witte wijn: €8
Per glas rode wijn: €9

Heeft u allergieën of bent u vegetarisch? U kan dat zeker bij de reservatie 24u voordien aan ons meedelen en wij zorgen voor een mooi aangepast menu.

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x