Diner @ The Table

Menu: Het menu word om de 5 tot 6 weken veranderd. Hierbij gaat Joachim opzoek naar de producten van het moment. Gepassioneerd en met veel precisie brengt hij een geraffineerd menu vol met smaken.


MENU van 13 Januari tot 26 Februari 2022

Heilbot

Bloemkool / Oester / Sumac   

***

Skrei

Dashi / Hazelnoot / Aardpeer

***

Coquilles uit Dieppe

Meyer Citroen / Groene Kool / Peterselie

***

Anjou Duif

Knolselder / Gepofte Granen / Girolles

***

Ananas

Kokos / Ube / Sesam


Kaasbordje met Kazen van bij kaaswinkel "Schockaert" 15,- (Kaasbordje i.p.v. Dessert 9,- supplement)




4-gangen €68 / 5-gangen* €85


Wijnarrangement: (de aangepaste wijnen worden per glas per gerecht geschonken en geserveerd t.e.m. het Hoofdgerecht)
Aangepaste wijnen: € 28 - € 35
Bob-Formule: € 18 - € 25

Per glas witte wijn: € 9
Per glas rode wijn: € 10

Per glas dessert wijn: € 10                                                                                                                                              


Heeft u allergieën of bent u vegetarisch? U kan dat zeker bij de reservatie 24u voordien aan ons meedelen en wij zorgen voor een mooi aangepast menu. 

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x